Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste pizzaskærer: Se de 10 udvalgte pizzahjul til udskæring af pizza i 2021

Bedste pizzaskærer: Se de 10 udvalgte pizzahjul til udskæring af pizza i 2021

Den bedste pizzaskærer skærer effektivt pizzaen ud i de ønskede stykker og kan snildt gå i opvaskeren - blot for nemhedens skyld. Vælg en model med et godt håndtag der ligger godt i hånden og gerne en god tyngde, så den både ligger godt i hånden, men også udskærer pizza uden man skal presse alt for hårdt. Her i denne guide til pizzaskærere finder du de bedste og mest populære modeller netop nu!

Af Smagens køkkengrejsentusiast
Priser er opdateret i dag onsdag d. 1 december 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 26. november 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 27. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Konklusion: Her er den bedste pizzaskærer

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer er udvalgt af Christoffer Steenbeck, som den bedste pizzaskærer i december 2021.

Bedste

Købsguide

Når pizzaovnen er i gang og gæsterne samlet omkring bordet, så kræver det en ordentlig pizzaskærer at skære den hjemmebagte pizza ud. Det samme gælder, hvis du har klaret aftensmaden på et øjeblik med en frysepizza i ovnen.

En pizza kan være nok så lækker, men den kan hurtig blive til et værre rod, hvis du har en dårlig pizzaskærer, der skubber fyldet på pizzaen rundt samtidig med, at den skærer pizzaen ud.

Der er et kæmpe salg i pizzaskærer og det er der af to grunde. Fordi vi elsker pizza og fordi rigtig mange laver fejlkøb når de køber pizzaskærer og derfor er nødt til at lave genkøb.

Måske er du en af dem. Men bare rolig - om lidt præsenterer jeg dig for de bedste pizzaskærer på markedet, så du har et kvalitetsudvalg at vælge ud fra.

Jeg har ikke personligt udvalgt de bedste pizzaskærer, men i stedet lænet mig op af eksperternes vurdering samt forbrugernes anmeldelser.

3 gode råd om køb af den bedste pizzaskærer

Når du skal købe en pizzaskærer, så bør du tænke funktion før design. Heldigvis er det muligt at finde pizzaskærer som funktionelt er i top samtidig med, at de har et fedt design.

  1. Vælg en pizzaskærer med et stort knivshjul - Når du skal vælge en pizzaskærer, så anbefaler jeg, at du vælger en model med et stort knivshoved. Et stort knivshoved sikrer nemlig, at pizzaskæreren kan slice din pizza uden at skubbe fyldet rundt samtidig.
  2. Vælg en pizzaskærer der har en skærm - En pizzaskærer i en god kvalitet har et super skarp knivshjul. Jeg anbefaler derfor, at du vælger en pizzaskærer som har en beskyttelsesskærm, så dine fingre ikke kan glide ned på skæret, når du holder på håndtaget.
  3. Vælg en pizzaskærer der har et håndtag med et godt greb - En pizzaskærer er super skarp og det er derfor vigtigt, at du har et godt greb om pizzaskæreren, når du slicer din pizza. Jeg vil anbefale dig at vælge en pizzaskærer, der har et langt håndtag, som giver et bedre greb frem for et lille knop håndtag eller lignende.

Hvilken pizzaskærer er bedst i test?

1. Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Bagesten.dk pizzaskærer

Pizzaskærer i rustfrit stål med ABS greb. Pizzaskæreren bruges i storkøkkener og kantiner og er derfor af høj kvalitet.... Læs mere hos Bagesten

2. Ooni Pizza Wheel pizzahjul

Ooni Pizza Wheel pizzahjul

Ooni pizzahjul

Skær den varme pizza ud i lækre slices med et snuptag med Oonis pizzahjul. Pizzahjulet har et skarpt blad af rustfrit stål og et slidstærkt håndtag af glasforstærket nylon.... Læs mere hos Homeshop

Et uundværligt værktøj til pizzaen, kan vaskes i opvaskemaskine & håndtag i glasforstærket nylon.

3. Ooni Rocker pizzaskærer

Ooni Rocker pizzaskærer

Ooni pizzaskærer

Ooni Pizzaskærer - Rocker Ooni Pizzaskærer - Rocker Skær hele pizzaer i to med et hurtigt skridt ved hjælp af Ooni Pizza Cutter Rocker Blade. Det ultraspit rustfrie stålblad er 14 tommer langt og afsluttet med et behageligt let grebgreb. Dimensioner: 380... Læs mere hos Homeshop

Skær din pizza ud med stil, særligt velegnet til deep pan-pizza & kan vaskes i opvaskemaskinen.

4. Microplane pizzaskærer

Microplane pizzaskærer

Microplane pizzaskærer

Med Microplanes ergonomiske pizzaskærer er det let at skære helt perfekte slices. Pizzaskæreren ligger behageligt i hånden og gør det muligt at skære pizzaen ud nærmest uden at bruge nogen kræfter. Efter brug kan håndtaget og stålbladet skilles fra hinand... Læs mere hos KitchenOne

Til perfekte, klassiske slices, lækkert og ergonomisk design & tåler opvaskemaskine.

5. Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag pizzaskærer

Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag pizzaskærer

Morsø pizzaskærer

Morsø Pizza - & Urteskære m/egetræshåndtag Morsø Pizza - & Urteskære m/egetræshåndtag Morsø Pizza- & Urteskære er et funktionelt køkkenredskab, der egner sig perfekt til at skære,snitte og hakke urter samt, som pizzaskærer. Ved et let tryk på det afrun... Læs mere hos Homeshop

6. Rösle Pizzaskærer - 25165 pizzaskærer

Rösle Pizzaskærer - 25165 pizzaskærer

Rösle pizzaskærer

Rösle Pizzaskærer - 25165 Rösle Pizzaskærer - 25165 Rösle Pizzaskærer i 18/10 rustfrit stål. Innovativt design med rund, fritkørende klinge og ergonomisk greb for sikker brug. Ideel til større pizzaer. Nyt og innovativt design med rund fritkørende k... Læs mere hos Homeshop

7. Broil King 69805 pizzaskærer

Broil King 69805 pizzaskærer

Broil King pizzaskærer

Broil King Pizzaskærer - 69805 Broil King Pizzaskærer Mezzaluna betyder halvmåne og det beskriver formen af denne Profesionelle Pizzaskærer. Bladet på Pizzaskærer bevæges frem og tilbage og skærer nemt pizzaen ud uden at rykke rundt på fyldet.... Læs mere hos Homeshop

8. Pizzacraft Pizzaskærer pizzaskærer

Pizzacraft Pizzaskærer pizzaskærer

Pizzacraft pizzaskærer

Pizzacraft Pizzaskærer Pizzacraft Pizzaskærer Skær nemt pizzaen med denne eksklusive pizzaskærer... Læs mere hos Homeshop

9. Kamado Joe Pizza Cutter pizzaskærer

Kamado Joe Pizza Cutter pizzaskærer

Kamado Joe pizzaskærer

Kamado Joe Pizza Cutter Kamado Joe Pizza Cutter Pizzaskærer i rustfrit stål - skærer perfekte slices... Læs mere hos Homeshop

10. Big Green Egg pizzaskærer

Big Green Egg pizzaskærer

Big Green Egg pizzaskærer

Nu kan du imponere venner og familie ved at servere perfekt skårede pizzastykker ved hjælp af pizzaskæreren fra Big Green Egg. Kun med en pizzaskærer sikres det, at fyldet bliver liggende, hvor det hører til. Det skarpe, roterende hjul i rustfrit stål skæ... Læs mere hos KitchenOne

Perfekt skåret pizza hver gang, holdbar i rustfrit stål & komfortabelt og sikkert greb.

Hvad er en pizzaskærer?

En pizzaskærer er en smart anordning, som du kan bruge, når du skal slice din pizza. En pizzaskærer består af et rundt skarp knivshjul, der har en skarpsleben klinge, som kører rundt, når du fører pizzaskæreren hen over pizzaen med håndtaget.

En god pizzaskærer har også en lille skærm over det øverste af knivshjulet, som forhindre, at dine fingre kan smutte og ramme knivbladet.

De fleste pizzaskærer kan let tåle maskinvask og er derfor lette at rengøre og de fylder heller ikke noget særligt i køkkenskuffen.

Gør pizza aftenen til en succes med den bedste pizzaskærer

For at en pizza aften skal være vellykket, så kræver det at flere ting går op i en højere enhed. Først og fremmest så kræver en vellykket pizza aften en god pizza.

En god pizza kan være den hjemmelavede pizza, du selv har bagt i din pizzaovn, men en god pizza kan også sagtens være en pizza, du har købt med hjem fra det lokale pizzaria eller endda en frysepizza som du selv bager færdig i ovnen.

Når du har den gode pizza, så kræver pizza aftenen kun yderligere 3 elementer for at være perfekt. En god pizza aften kræver nemlig også godt selskab og et glas god rødvin og ikke mindst en pizzaskærer, som kan skærer pizzaen ud til perfektion.

For at en pizzaskærer kan slice din pizza til perfektion, så kræver det, at den kan slice stykkerne uden at ødelægge pizzaen, altså uden at rode rundt i fyldet eller have besvær med at skære gennem bunden.

Læs med videre så giver jeg dig mine tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde den bedste pizzaskærer

Find den perfekte rødvin til din pizza - Tomatsaucen er dominerende i en pizza og jeg vil derfor anbefale dig at vælge en rødvin som er frugtig og som har lidt syre. En Pinot Noir er altid god til pizza.

Er du i tvivl om hvilke krav du bør stille til din pizzaskærer?

En pizzaskærer er muligvis ikke en af de køkkenredskaber, som vi bruger mest, men derfor bør du absolut ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du køber pizzaskærer.

For at en pizzaskærer kan udføre sit job, nemlig slice pizza for os, så er det faktisk nødvendigt, at producenten virkelig har overvejet sit design. En god pizzaskærer er nemlig ikke blot et knivshjul med et håndtag.

Hvis du læser med videre, så giver jeg dig mine tips til, hvad du bør have med i dine overvejelser, når du vælger din næste pizzaskærer. Følger du mine råd så tør jeg godt love, at det er slut med at mishandle din pizza, mens du prøver at skære den ud.

Hav størst fokus på knivshjulet når du vælger pizzaskærer

Når du skal finde den bedste pizzaskærer, så bør du først og fremmest have fokus på størrelsen på knivshjulet. For i denne forbindelse er der ingen tvivl om, at størst er bedst.

Grunden til at størrelsen virkelig betyder noget er, at et stort knivshjul minimere chancen for, at pizzaskæreren efterlader et grimt spor i din pizza, hvor den har skubbet fyldet frem samtidig med, at den har sliced pizzaen.

Når du har fundet en pizzaskærer med et stort knivshjul, så sikrer dig, at knivshjulet sidder stabilt, så der ikke er slør, når du kører med den. Knivshjulet på en god pizzaskærer er stort, lavet i et godt materiale som rustfrit stål og så er det monteret, så det er stabilt og dermed at let at bruge.

Vælg aldrig en pizzaskærer uden skærm

En pizzaskærer ser måske ikke ud af noget særligt, men det er faktisk et rigtig skarpt redskab, som du let kan komme til skade med, hvis du ikke tænker dig om.

Jeg anbefaler altid, at du kun kigger på pizzaskærer, der har en skærm, der dækker det øverste af knivshjulet. Altså som sidder mellem knivshjulet og håndtaget. Har pizzaskæren en sikkerhedsskærm, så behøver du ikke være bange for din fingre smutter og du rammer det skarpe knivshjul.

Du bør dog være opmærksom på, at skærmen kun dækker det øverste af knivshjulet og ikke går for langt ned på begge sider. Går skærmen for langt ned, så rammer den pizzaen, når du slicer den og så skubber den fyldet på pizzaen frem for, at skærer gennem det.

En pizzaskærer med et godt greb er lettest at bruge

Håndtaget på en pizzaskærer bør være så langt, at du kan få et godt greb om den. Og det er vigtigt, at du har et godt greb om din pizzaskærer, når du slicer pizza. En pizzaskærer er utrolig skarp og mister du grebet, så kan du hurtigt komme til skade.

Jeg anbefaler, at du vælger en pizzaskærer med håndtag, der ligger godt i hånden og som har et skridsikkert greb. Så risikerer du ikke, at dine fingre glider, selvom de er fedtede eller våde.

5 facts om pizza

  1. Pizzaen blev opfundet i Syditalien i byen Napoli
  2. De første pizzaer havde tykke bunde lavet af ugæret dej
  3. Pizza er en af de populæreste retter på verdensplan
  4. Der findes mere end 500 opskrifter og variationer af pizza
  5. De mest kendte pizzaer er Margerita, Marinara, Calzone, Pepperoni og Capricciosa

Har du en rigtig pizzaovn eller bruger du en traditionel ovn når du laver pizza?

Interessen for at lave hjemmelavet pizza er større end nogensinde før og mange af os har investeret i en rigtig pizzaovn. Det har jeg blandt andet. En pizzaovn gør en stor forskel i forhold til en almindelig ovn, da pizza tilberedning drejer sig om at få så varm en ovn som muligt.

Italienerne laver pizza i stenovne, der ligger på mellem 300 og 350 grader i temperatur. Det er nemlig den høje og konstante varme der gør, at du får en knasende sprød pizzabund. I en pizzaovn kan du lave pizza helt på højde med restaurations pizza og den pizza du får på gaden i Napoli.

Har du ikke plads til en pizzaovn, så vil jeg anbefale dig at købe et bagestål eller en pizzasten. Begge ting vil nemlig hjælpe dig med at opretholde en høj og konstant temperatur i din ovn samtidig med at både bagestål og pizzasten sørger for, at pizzaen for en hård varme fra bunden.

En pizzaskærer er velegnet til mere end bare pizza

Vi er de seneste årtier rykket længere væk fra kød og kartofler og mange synes, at foretrække spændende udenlandske retter som pizza, burritos, durums, fyldte pandekager og wraps.

Det er spændende retter, som er velegnet både som aftensmåltid, men de er også særdeles velegnet til at komme i børnenes madpakker eller til at tage med som frokost på kontoret.

Laver du ofte wraps, burritos, fyldte pandekager eller lignende til børnenes madpakker, så ved du, hvor svære de kan være at skære over med en almindelig kniv uden, at fyldet falder ud og det bliver et værre svineri.

Næste gang så prøv at bruge din pizzaskærer frem for en kniv. Jeg er sikker på, at du vil føle det er en lige så stor åbenbaring, som jeg gjorde, da jeg lærte tricket.

Pizzaskæreren slicer let både fyldte pandekager, durum osv ud i fine mundrette bidder helt uden svineri. Det gør det let for børnene at spise deres madpakker.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 10 pizzaskærere, har Christoffer Steenbeck valgt Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer, som den bedste pizzaskærer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 9 andre populære pizzaskærere, herunder bl.a. Ooni Pizza Wheel, Ooni Rocker, Microplane & Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag... klik her for at se de resterende!

8 ofte stillede spørgsmål til valg af pizzaskærer

Pizzaskærer og pizzahjul - hvad er forskellen på dem?

Det er to ord for selvsamme køkkenredskab. En pizzaskærer- og hjul er derfor et og samme produkt.

Kan jeg slibe min pizzaskærer?

Ja, du kan godt slibe din pizzaskærer, men ofte står udgiften hertil, hvis man ikke selv har udstyret, ikke på mål med resultatet. Køb en ny og glæd dig i stedet over en ny og lækker pizzaskærer.

Kan jeg skære andet ud med en pizzaskærer?

Du kan udskære durums, fyldte pandekager og mange andre ting med en pizzaskærer. Husk at tjekke om underlaget er egnet til det og undgå gerne at skære ned i hårde materialer såsom porcelæn, glas o.lign.

Kan jeg maskinopvaske min pizzaskærer?

De fleste modeller kan fint tåle en maskinvask, men læs på emballagen eller spørg forhandleren en ekstra gang. Selve knivhjulet vil hurtigere sløvt af maskinvask.

Kan børn bruge og skære med en pizzaskærer?

Ja, børn kan sagtens skære med en pizzaskærer, men du bør nok, som ved håndtering af alle andre skarpe genstande i hjemmet, holde barnet under opsyn.

Kan alle pizzaskærer knive bruges til udskæring af Deep Pan pizza?

Ja, du kan godt bruge din pizzaskærer til Deep Pan pizza. Skal du købe en ny og ved du allerede du, at det er pizzatypen du fra tid til anden skal skære, så bør du vælge en model med et stort knivhjul.

Jeg har ikke nogen pizzaskærer, hvordan kan jeg skære pizza?

Alternativet til en pizzaskære vil være, at du klipper pizza med en saks eller skærer pizza med en kniv.

Hvor tung skal en pizzaskærer være?

En pizzaskærer må gerne være så tung som muligt. Har den en god tyngde vil der skulle lægges langt færre kræfter i at udskære pizzaen.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Pizzastålet.

Anbefalingerne er givet af • Smagens køkkengrejsentusiast
Skriv til Christoffer Steenbeck

Christoffer er en ægte grejfreak, der hellere har en køkkenmaskine for meget end en for lidt. Han gør sig en hel del i hjemmelavet pizza, men finder også opskrifter fra bl.a. Valdemarsro o.lign. hjemmesider, der kokkereres til stor glæde for familie og gæster.

Bedøm denne artikel
18 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5