Det bedste bagestål sikrer en sprød brød- og pizzabund. Hvor en traditionel bagesten ved forkert håndtering hurtigt kan flække og gå i stykker, så er det stort set umuligt at ødelægge et bagestål. Stål leder og optager varmen intet mindre end 18 gange bedre end en almindelig bagesten og du er dermed sikret perfekt brød hver gang. Vælg et bagestål i en god tykkelse, der har dimensionerne til og kunne passe ind i din ovn. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære netop nu!
Bagesten - Bagestål 40x35 bagestål er udvalgt af Christoffer, som det bedste bagestål i april 2021.
Bagesten.dk bagestål
Bagesten / Pizzasten af stål er det bedste valg til dit brød, dine pizza'er, dine boller og pita brød. Bagestålet sørger for at give dit bagværk den bedste start - med fantastisk sprød skorpe og en dejlig saftig krumme.... Læs mere hos Bagesten
Pizzastålet bagestål
Pizzastålet giver dig et fantastisk varmeboost til din pizza - øget hævning, sprødere skorpe og bedre bund! Suveræn ophobning af varme og 18x mere varmeledning i forhold til almindelig keramisk pizzasten. Udført i laserskåret 6 mm. tyk stål med runde hjør... Læs mere hos Pizzastålet
Bagesten.dk bagestål
Bagesten / Pizzasten af stål er det bedste valg til dit brød, dine pizza'er, dine boller og pita brød. Bagestålet sørger for at give dit bagværk den bedste start - med fantastisk sprød skorpe og en dejlig saftig krumme. De medfølgende kombispader i alumin... Læs mere hos Bagesten
Efter gennemgang af mere end 3 bagestål, har Christoffer valgt Bagesten - Bagestål 40x35 , som det bedste bagestål i 2021.
Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære bagestål, herunder bl.a. Pizzastålet 40 x 35 x 0,6 cm & Bagesten - Bagestål 40x35 inkl. 2 kombispader og 1 dejskærer.